A Botsport Nordic Walking, mint csapatépítő program

Az Nordic Walking a sífutás szárazföldi, hó nélküli változata, a vázizmok 90%-át megmozgató gyalogló sport. Az alapmozgás könnyű elsajátíthatósága és élettani hatásai miatt mára a leggyorsabban terjedő rekreációs és fittness mozgásforma Nyugat-Európában.

A Botsport magában foglalja a Nordic Walking oktatását, de jóval több annál. A Botsportban szakértő oktatók mindannyian nemcsak Nordic Walking edzők, hanem személyiségfejlesztő, tanárképző és outdoor csapatépítő trénerek is. A Nordic Walking oktatását ötvöztük a szakterületeinken szerzett 20 éves tapasztalatainkkal, és így alakultak ki az általunk alkalmazott outdoor közösségépítő, koordinációt fejlesztő játékok és feladatok. A Botsport csapatépítés során a közösségben megerősödik az összetartozás-tudat, az egymás iránti figyelem és felelősség, a játékosság. A Botsport Nordic Walking csapatépítés eredményeként a résztvevők nemcsak egy minden nap űzhető mozgásformát vihetnek magukkal, de játék és outdoor feladat-tárat is, amivel még élvezetesebbé tehetnek más közösségi együttléteket, akár családi túrákat is.

Trénercsapatunk a Botsport túrák helyszínéül 30-nál is több különböző nehézségű túraútvonalat tud ajánlani az ország egész területén, de külföldön is.

A Botsport Nordic Walking közösségi élményt ajánljuk céges csapatépítésre, partner-találkozókra, konferenciákra, baráti társaságoknak, outdoor születésnapként vagy osztálykirándulásra. Minden egyes programhoz a megrendelő igényeinek megfelelő közösségépítő feladat csomago

Kérje testre szabott ajánlatunkat helyszínjavaslattal vagy már meglevő helyszínre 2-4 órás, félnapos, egész vagy többnapos outdoor programjainkhoz!


Referenciák

  • Kékkúti Ásványvíz Zrt.
  • Bohringer Jngelheim Pharma Magyarország
  • Nokia
  • Café csoport Reklámügynökség
  • I. és II. Országos Nordic Walking Találkozó
  • Uniqa VitalClub Botsport Családi Nap
  • Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvénysorozat
  • Design7 városi kul-túrák


Eseményeinken 120 főig a sporteszközt biztosítani tudjuk.

Botsport Nordic Walking trénereink igény szerint magyar
és angol nyelven is le tudják vezetni a teljes eseményt.Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot »